1. Бисквити
|
4. Мъфини
|
7. Крем
|
10. Сладкиши
|
2. Дребни сладки
|
5. Кексове
|
8. Глазури...
|
11. Торти
|
3. Парено тесто
|
6. Сладки тестени
|
9. Пастички
|
12. Тесто
|
Кликвайте
на розовото наименование, за да се отвори съответната публикация.
Б и с к в и т и и т а р т а л е т и
Бисквити с шоколадови парченца
Овесени бисквити с орехи
Бисквити с шоколадови парченца и орехи
Д р е б н и с л а д к и
П а р е н о т е с т о
С л а д к и м ъ ф и н и
Бъркани със сладко мъфини "Милена" (без мляко І вид)
Постни мъфини с тиква (без мляко ІІ вид)
Тиквени мъфини с парченца шоколад
Постни мъфини с тиква (без мляко ІІ вид)
Тиквени мъфини с парченца шоколад
Мъфини с парченца шоколад (с кисело мляко ІІ вид)
Мъфини с течен шоколад (с прясно мляко І вид)
Мъфини с парченца бисквити (с прясно мляко ІІ вид)
Мандаринени мъфини (с прясно мляко ІІІ вид)
Мъфини с парченца бисквити (с прясно мляко ІІ вид)
Мандаринени мъфини (с прясно мляко ІІІ вид)
К е к с о в е
Газиран кекс "Ваня" (с лимонада)
Кекс с шоколадови парченца (с кисело мляко)
Двуцветен кекс (с кисело мляко)
Кекс с шоколадови парченца (с кисело мляко)
Двуцветен кекс (с кисело мляко)
Кекс "Цветозара" бързо, лесно, вкусно
Тиквен кекс с шоколадова глазура GANACHE
Кекс с карамелена глазура
Тиквен кекс с шоколадова глазура GANACHE
Кекс с карамелена глазура
С л а д к и т е с т е н и и з д е л и я
К р е м з а т о р т а
Г л а з у р и и п о к р и т и я
С л а д к и ш и
Pineapple Upside Down Cake/Ананасова обърната торта
Bolo de banana/Бананова обърната торта
Надупчен сладкиш или двойно шоколадов сладкиши
Bolo de banana/Бананова обърната торта
Надупчен сладкиш или двойно шоколадов сладкиши
Т о р т и
"Mix-in-the pan" type of cake или Шоколадова торта с яйчен крем и глазура Ganache
Торта Орех и карамел
Торта Орех и карамел
4 коментара:
Мила чаровна вещичке, моля те дай някоя изпитана рецепта за
1. крем карамел и
2. крем пита.
Крем карамела последният път ми се пресече нещо (на гранули ми стана) а ужким беше по класическият начин. Къде бъркам ?!
Привет, Вилона. Добре дошла в кулата!
Благодаря за доверието към моя блог и моите кулинарни умения. Поласкана съм. Още повече, че не се откривам като "голям" кулинар, а по-скоро като домашен експериментатор-аматьор с огромно желание и апетит.
Забавих се с отговора на твоя коментар, защото бях в дълга ваканция. Добре, че може да се плануват публикациите в блога, за да не прекъсвам традицията: на всеки понеделник - нова рецепта.
Имам успешна рецепта за крем карамел и в най-скоро време ще ти я пратя. Всъщност в кулата този десерт го приготвя магьосника. Доста експериментирахме, докато нацелим точните пропорции и температура на печене.
Крем пита не съм приготвяла, така че потърси в другите блогове. Няма начин да не намериш успешна рецепта.
С пожелание за нови срещи и успех! Не се отказвай от кулинарните приключения.
И аз бих се радвала на крем-питата. . . . .
Все още не съм приготвяла крем-пита, но вие, дами, предизвикахте изследователския ми интерес.
Публикуване на коментар